• Design och leverans från Sverige
Fri inrikes frakt på alla köp över 499 SEK

Vad kul att du har hittat hit!

Det finns idag en uppsjö av olika butiker och erbjudanden på nätet, så varför ska du handla just här? 

Hos nika creative handlar du lokalt och miljövänligt. Personen bakom varumärket är jag, Veronika Chromik, designer, inköpare, säljare, marknadsförare, lagerarbetare, you name it!  Med ditt köp stöttar du ett litet företag, beläget i Helsingborg, Sverige.

Vilka är fördelarna med att handla "litet"? 

  • Personlig service, har du frågor, önskemål om specialbeställningar, vill du ha ditt köp skickat direkt till mottagaren av din gåva? Maila mig direkt på [email protected]. Du är inte en i mängden, du är den viktigaste kunden för mig! 
  • Unik design, alla mönster är ritade av mig, Veronika Chromik. Här kan du köpa den unika presenten eller kortet till gåvan.
  • Lokal tillverkning, miljön är viktig! Jag strävar efter att alla produkter ska tillverkas lokalt i Sverige, eller som längst i Europa. Mina brickor tillverkas på Öland, kökshanddukarna i Sölvesborg, skärbrädorna i Nybro och korten samt alla prints i Höganäs och Helsingborg. Allt för en grönare miljö!
  • Extra av allt. Mitt lilla bolag är viktigt för mig, likaså mina kunder. Ni köper en produkt där otaligt många timmar har lagts på detaljer i alla led. Design, produkt, paketering. Alla leveranser förbereds och paketeras av mig personligen, alltid med en gåva, som tack till dig.

Skicka gärna bilder på produkterna ni köper, alltid roligt att se de i olika miljöer, eller tagga mig i era bilder på Instagram, @nikacreative ! 

Information kring leveransvillkor, vad som gäller vid returer, skadat gods m.m. hittar ni i menyn Köpvillkor.

Vid övriga frågor, välkommen att skicka dessa till [email protected].

Önskar Dig en fantastiskt fin dag!Designer

Veronika Chromik
Ägare och designer på nika creative, baserad i Helsingborg Sverige.